Címlap Repülőjegy foglalás, hasznos információk légiutazáshoz Repülőtéri transzfer, Minibusz, taxi városból a repülőtérre, vagy a Ferihegyről a városba

Repülőtéri transzfer, Minibusz, taxi városból a repülőtérre, vagy a Ferihegyről a városba

A Budapest Airport szerződött minibusz-partnere az miniBUD

A miniBUD a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hivatalos airport shuttle szolgáltatója. A cég transzfermegoldásokat nyújt azon utasok részére, akik a repülőtérről Budapest frekventált kerületeibe vagy ezekből a repülőtérre szeretnének eljutni.

A Budapest Airport szerződött minibusz-partnere az miniBUD
Foglalás és további információk az minibud.hu weboldalon találhatók.

Taxival a repülőtérről a városba

A repülőtér szerződött Taxi partnere a Főtaxi. a terminálok érkezési szintjén taxi-standok kerültek felállításra, ahol az utasok minden szükséges információt beszerezhetnek, a taxik a standok előtt várják utasaikat.

2013. szeptember 1-től érvénybe lépett Magyarországon az új taxirendelet, a korábban megszokott fix repülőtéri tarifák eltörlésre kerültek. A rendelet a szolgáltatás díját az egyszeri, 450 Forintos (1,5 EUR) alapdíj és a várakozási díj mellett 280 Forint/km-ben (0,95 EUR/km) rögzítette. Ennek értelmében egy út a városközpontba körülbelül 6500 Forintba* (22 EUR) kerül a közlekedési viszonyoktól függően.

Repülőjegy keresés

Oda-vissza Egyirányú

Honnan

BudapestBécs

Hova

LondonPárizsBarcelona

Odaút

Visszaút

Felnőtt

Gyerek

Csecsemő

+/- 3 nap

Business

Repülőjegy keresés

AirportShop ajánló

Légitársságok, légi utazás hírei

Kövess minket a Facebookon!