Repülőgép-szerkezetjavító képzést indít a Lufthansa Technik Budapest. A tanfolyamra már érettségivel és alapfokú angol nyelvtudással is lehet jelentkezni. A résztvevők – tanulmányi szerződés révén – térítésmentesen sajátíthatják el ezt a világszerte hiányszakmának számító tudást.

A Lufthansa Technik Budapest – a Lufthansa Technik Group részeként – 2001 óta foglalkozik keskenytörzsű repülőgépek karbantartásával, javításával és átalakításával a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az elmúlt húsz évben több mint negyven légitársaság bizalmát sikerült elnyerniük minőségi szolgáltatásaiknak köszönhetően, mindemellett a cég idén harmadik alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” címet. Ezt a Német−Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara olyan vállalatoknak ítéli oda, amelyek teljesítik a munkavállalóknak biztosított munka- és szociális körülményekre vonatkozó, szakmai bíráló bizottság által kidolgozott feltételrendszert.

Forrás: Lufthansa Technik Budapest

A Lufthansa Technik Budapest repülőgép-szerkezetjavító képzése a légijármű-karbantartási iparágban egyedülálló, minősített szakképesítést nyújt.

Azon túl, hogy a repülőgép-szerkezetjavító vállalati felnőttképzési program a szakma teljes körű elsajátítását kínálja, a Lufthansa Technik Budapest a képzésben résztvevőkkel az első napon határozatlan idejű munkaviszonyt létesít, és a képzés teljes időtartama alatt tanulói alapbért is biztosít számukra.

A képzés alatt a résztvevők elméletben és gyakorlatban is  elsajátíthatják a repülőgépek szerkezeti javításához kidolgozott technológiák használatát, valamint részletesen megismerhetik az Airbus A320 és Boeing 737 típusú repülőgépek fő és kiegészítő szerkezeti elemeinek speciális ellenőrzési, karbantartási és javítási feladatait.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A tanfolyam részét képezi az általános alap, majd műszaki angol nyelvi oktatás, továbbá a fémek megmunkálásának és formálásának, valamint a különböző funkcióval rendelkező szerkezeti elemek oldható és végleges kötési módjainak alapszintű elsajátítása, a karbantartási utasítások és javítási eljárások megismerése, illetve a műszaki dokumentációk felhasználásának és a végrehajtott tevékenységek dokumentálásának begyakorlása.

Forrás: Lufthansa Technik Budapest

A képzés sikeres teljesítését követően a résztvevők alkalmasak lesznek bizonyos a repülőgép-karbantartási és -szervizelési feladatokat önállóan elvégezni, és az érvényben lévő minőségbiztosítási rendszer szerint tanúsítani.

A Lufthansa Technik Budapest a képzés elvégzését követően is folyamatos szakmai fejlődési lehetőséget biztosít, ezáltal a kezdő bér az elért szakmai szintnek megfelelően tovább emelkedik.

A jelentkezőknek mindössze érettségi bizonyítvánnyal és alapszintű angol nyelvtudással kell rendelkezniük, ezen felül műszaki beállítottság és jó kézügyesség is szükséges.

A Lufthansa Technik Budapest repülőgép szerkezetjavító képzésére 2021. augusztus 31-ig önéletrajzzal lehet jelentkezni a job@lhtb.hu email címen.

A kiválasztási folyamat kétlépcsős. A cég tanulmányi szerződést köt a képzésre, amelyben a résztvevők vállalják, hogy a program végén sikeres vizsgát tesznek, valamint nem szüntetik meg a munkaviszonyukat a képzés kezdetétől számítva négy és fél évig.

További információ a Lufthansa Technik Budapest Facebook oldalán található.

(szponzorált tartalom)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!