Ágyi poloskák, más néven vérszívó poloskák harapdáltak végig egy anyát és hétéves kislányát a British Airways Vancouverből Londonba tartó járatán – írta a BBC.

A New Westimnster-i Heather Szilágyi névre hallgató, vélhetően magyar származású utas arról számolt be, hogy már korábban látta az ágyi poloskákat az üléseken, erről tájékoztatta is a légiutas-kísérőket. Ők azt mondták, hogy nem tudják őket átültetni máshova.

Heather Szilágyi és lánya ezután aludni tért, amikor felkeltek látták, hogy őt is, és lányát is végigharapdálták a poloskák. Landolás után megpróbált kapcsolatba lépni a légitársaság ügyfélszolgálatával, de nem sikerült. Ez után tette ki a Twitterre a kislányáról készült képeket. Azt írta alá: az ágyi poloska háromszor harap, aztán elbújik. Ez több, mint néhány poloska harapása.

A fotó megjelenése után a légitársaság elérte Heather Szilágyit, és bocsánatot kértek tőle. Emellett közölték, hogy átfogó vizsgálatot rendeltek el az ügyben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Később az utas azt mondta, mint korábbi hotelben dolgozó, könnyen észre vette, hogy az előtte lévő ülésben több poloska is van, de a légiutas-kísérő – állítása szerint – nem törődött különösebben a problémával. Azzal, hogy bejelentést tett a légitársaságnál nem jegyár-visszatérítést akart kérni, csupán azt akarta elérni, hogy a visszafelé tartó járatra ne ugyanazt a gépet forgassák be, és azt, hogy az érintett gépet átvizsgálják.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!