Ágyi poloskák, más néven vérszívó poloskák harapdáltak végig egy anyát és hétéves kislányát a British Airways Vancouverből Londonba tartó járatán – írta a BBC.

A New Westimnster-i Heather Szilágyi névre hallgató, vélhetően magyar származású utas arról számolt be, hogy már korábban látta az ágyi poloskákat az üléseken, erről tájékoztatta is a légiutas-kísérőket. Ők azt mondták, hogy nem tudják őket átültetni máshova.

Heather Szilágyi és lánya ezután aludni tért, amikor felkeltek látták, hogy őt is, és lányát is végigharapdálták a poloskák. Landolás után megpróbált kapcsolatba lépni a légitársaság ügyfélszolgálatával, de nem sikerült. Ez után tette ki a Twitterre a kislányáról készült képeket. Azt írta alá: az ágyi poloska háromszor harap, aztán elbújik. Ez több, mint néhány poloska harapása.

A fotó megjelenése után a légitársaság elérte Heather Szilágyit, és bocsánatot kértek tőle. Emellett közölték, hogy átfogó vizsgálatot rendeltek el az ügyben.

Hirdetés

Később az utas azt mondta, mint korábbi hotelben dolgozó, könnyen észre vette, hogy az előtte lévő ülésben több poloska is van, de a légiutas-kísérő – állítása szerint – nem törődött különösebben a problémával. Azzal, hogy bejelentést tett a légitársaságnál nem jegyár-visszatérítést akart kérni, csupán azt akarta elérni, hogy a visszafelé tartó járatra ne ugyanazt a gépet forgassák be, és azt, hogy az érintett gépet átvizsgálják.

Hirdetés