Médiaajánlat, hirdetésfeladás


Please click here for our Media offer page in English.

Kérjük töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot, 1 munkanapon belül elküldjük a kért ajánlatot, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.


  *  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Elakadt, vagy kérdése merült fel? Kérjük írjon e-mailt az airportal@airportal.hu címre!

  Az AIRportal.hu kiadója az AIRportal Média Kft., további információk az Impresszumban olvashatók.

  Az AIRportal.hu-ról  Az AIRportal.hu Magyarország legnagyobb ismertséggel és eléréssel rendelkező légiközlekedési és légiutazási híroldala, a légiközlekedési, légiszállítási és légiutazási szakma, valamint a téma iránt érdeklődők elsődleges magyar nyelvű hírforrása, emellett az iparág legfontosabb karrier oldala.

  Az AIRportal.hu küldetése, hogy légiközlekedés, légiutazás és a repülés minden területének legfrissebb, legfontosabb, hazai és nemzetközi híreit, meghatározó történéseit, összefüggéseit teljeskörűen és szakmailag pontosan, magyar nyelven tegye elérhetővé olvasói számára, és ezzel minél több magyar ember számára közel hozza a repülés, légiutazás csodálatos világát. Az AIRportal.hu három fő témakörben (Légiközlekedés, Légiutazás és -általános- Repülés), több mint húsz különböző rovatban tesz közzé híreket és cikkeket.

  Az AIRportal.hu brand széles körben ismert, átlagos hétköznapokon naponta több mint tízezer olvasó látogatja, kiemelt érdeklődésre számot tartó hír/esemény esetén a napi olvasók száma ennek többszöröse. A lap olvasói a légiközlekedés, a polgári repülés és légiutazás iránt kiemelten érdeklő internetezők, potenciális utazók, gyakori repülőutasok, légiközlekedési, logisztikai és turisztikai szakmában dolgozók (vagy olyanok akik karrierjüket ebben a szektorban képzelik el), iparági szakemberek és döntéshozók.

  Az oldal cikkeit rendszeresen idézi, szemlézi a magyar média (TV-k, rádiócsatornák, hírportálok), mert a közölt információk szakmailag pontosak, hitelesek és az aktuális hírek az elsők között jelennek meg. Az AIRportal oldalai a Google keresőben a téma szempontjából legrelevánsabb kulcsszavakra keresve az első helyezéseken találhatók meg. Az AIRportal híreit és cikkeit több médiafigyelő ügynökség szemlézi, az iparági és kormányzati döntéshozók számára készített sajtófigyelőkben. Az AIRportal aktívan jelen van a közösségi médiában, követőinek száma dinamikusan növekszik.

  Az oldalon kiemelkedő hatékonysággal hirdethető bármilyen légiközlekedéssel kapcsolatos b2c, b2b szolgáltatás vagy termék, repülőjegy ajánlatok, akciók, a repüléshez, légiutazáshoz kapcsolódó kiegészítő termékek, kényelmi szolgáltatások (pl. repülőtéri parkolás, transzfer szolgáltatás), légiközlekedési álláshirdetések, repülőtéri munkák, légiközlekedéssel kapcsolatos tanfolyamok, képzések, repülésrajongóknak, repülés iránt érdeklődőknek szóló programajánlók, termékek és szolgáltatások.

  Partnereink, hirdetőink

  Translate »