Médiaajánlat, hirdetésfeladás


Please click here for our Media offer page in English.

Kérjük töltse ki az alábbi formot, 1 munkanapon belül elküldjük a kért ajánlatot, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.

  *  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Az AIRportal.hu-ról  Az AIRportal.hu Magyarország vezető légiközlekedési és légiutazási magazinja, a tágabb légiközlekedési szakma és a téma iránt érdeklődők elsődleges és független, magyar nyelvű internetes hírforrása több mint 10 éve.

  Az AIRportal.hu küldetése, hogy légiközlekedés, légiutazás és a repülés minden területének legfrissebb, legfontosabb, hazai és nemzetközi híreit, meghatározó történéseit, összefüggéseit teljeskörűen és szakmailag pontosan, magyar nyelven tegye elérhetővé olvasói számára, és ezzel minél több magyar ember számára közel hozza a repülés, légiutazás csodálatos világát. Az AIRportal.hu három fő témakörben (Légiközlekedés, Légiutazás és -általános- Repülés), 21 különböző rovatban tesz közzé híreket és cikkeket.

  Az AIRportal.hu brand széles körben ismert, átlagos hétköznapokon naponta 18-30 ezer olvasó látogatja, kiemelt érdeklődésre számot tartó hír/esemény esetén a napi olvasók száma ennek többszöröse. A lap olvasói a légiközlekedés, a polgári repülés és légiutazás iránt kiemelten érdeklő internetezők, potenciális utazók, gyakori repülőutasok, légiközlekedési, logisztikai és turisztikai szakmában dolgozók (vagy olyanok akik karrierjüket ebben a szektorban képzelik el), iparági szakemberek és döntéshozók.

  Az oldal cikkeit rendszeresen idézi, szemlézi a magyar média (TV-k, rádiócsatornák, hírportálok), mert a közölt információk szakmailag pontosak, hitelesek és az aktuális hírek az elsők között jelennek meg. Az AIRportal oldalai a Google keresőben a téma szempontjából legrelevánsabb kulcsszavakra keresve az első helyezéseken találhatók meg. Az AIRportal híreit és cikkeit több médiafigyelő ügynökség szemlézi, az iparági és kormányzati döntéshozók számára készített sajtófigyelőkben. Az AIRportal aktívan jelen van a közösségi médiában, az oldal Facebook kedvelőinek száma dinamikusan növekszik.

  Az oldalon kiemelkedő hatékonysággal hirdethető bármilyen légiközlekedéssel kapcsolatos b2c, b2b szolgáltatás vagy termék, repülőjegy ajánlatok, akciók, a repüléshez, légiutazáshoz kapcsolódó kiegészítő termékek, kényelmi szolgáltatások (pl. repülőtéri parkolás, transzfer szolgáltatás), légiközlekedési álláshirdetések, repülőtéri munkák, légiközlekedéssel kapcsolatos tanfolyamok, képzések, repülésrajongóknak, repülés iránt érdeklődőknek szóló programajánlók, termékek és szolgáltatások.

  Partnereink, hirdetőink