Címlap Repülőjegy foglalás, repjegy keresés, hasznos információk légiutazáshoz Tömegközlekedéssel Ferihegyre, vagy a reptérről a városba

Tömegközlekedéssel Ferihegyre, vagy a reptérről a városba

Hajnali 4 órától 23 óráig a 2. Terminál, a Kőbánya-Kispest metróállomás (M3 metróvonal), illetve a Ferihegy vasútállomás (vonatok a Nyugati pályaudvar felé) között a 200E jelzésű busz szállítja az utasokat. Kőbánya-Kispest metróállomásról az Újpest Központ irányába közlekedő M3-as metróval lehet eljutni a belvárosba. Az M3-as metróról a városközpontban található Deák Ferenc téren lehet átszállni az M1-es és M2-es metróvonalakra. A 100E autóbuszjárat 2017. július 8-ától szállítja az utasokat a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és a Deák Ferenc tér között. Az autóbusz egyedi díjszabás szerinti közlekedik, kizárólag 900 forintos „Repülőtéri vonaljegy”-gyel vehető igénybe.

23 órától hajnali 1-ig a 200E, majd 1-től 4-ig a 900-as éjszakai autóbusz közlekedik a város felé. A járatról a BKK csatlakozást biztosít a belváros felé közlekedő 950 és 950A jelzésű autóbuszokra.

Menetjegy vásárlás a repülőtéren: az érkezési csarnokokban található BKK Ügyfélpontokon, a postán és a hírlapüzletekben, a buszmegállóban elhelyezett automatánál, vagy a buszsofőrnél (felárral).

Tömegközlekedés Ferihegyre M3 metrő + 200E busz, vagy 100E közvetlen repülőtéri expressz járattal:

Tömegközlekedés Ferihegyre M3 metrő + 200E busz, vagy 100E közvetlen repülőtéri expressz járattal (Forrás: BKK)

BKK menetrendek itt

Vasúttal a repülőtérre

A repülőtér 2. Termináljához legközelebb a Ferihegy vasútállomáson (az 1-es Terminálnál) lehet átszállni vonatokra, amelyek a Nyugati pályaudvar felé és felől közlekednek. Az állomást és a 2. Terminált a 200E busz köti össze a nappali órákban, éjszaka pedig a 900-as éjszakai autóbusz.

Hirdetés

Néhány hasznos infó, mielőtt repülőre szállsz

Translate »