Címlap Munkaadóknak: Légiközlekedési álláshirdetés feladás

Munkaadóknak: Légiközlekedési álláshirdetés feladás

Találjon a légiközlekedés iránt elkötelezett, releváns képzettséggel és szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat a piacvezető magyar szakmai portálon!

Kérjük töltse ki hiánytalanul az alábbi űrlapot és álláshirdetését 1 munkanapon közzétesszük. Ha még nem ismeri az álláshirdetési csomagjainkat, a csomag kiválasztásánál kérjük azt az opciót válassza ki, és részletes tájékoztatót küldünk Önnek. Média ajánlónkat erre a linkre kattintva is tudja kérni.


  *  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

  Elakadt, vagy kérdése merült fel? Kérjük írjon e-mailt az airportal@airportal.hu címre!

  Az AIRportal.hu kiadója az AIRportal Média Kft., további információk az Impresszumban olvashatók.

  Miért érdemes az AIRportal.hu-n hirdetni?

  Az AIRportal.hu Karrier oldala Magyarország elsődleges légiközlekedési szakmai álláshirdetési oldala, a portálon megjelenő álláshirdetésekkel naponta több mint tízezer, a légiközlekedés iránt fokozottan érdeklődő olvasó találkozik.
  Az álláshirdetések a légiközlekedési iparág iránt elkötelezett jelentkezőkhöz jutnak el, akik releváns előképzettséggel, szakmai tapasztalattal rendelkeznek, valamint ismerik az iparági környezet sajátosságait.
  A légiközlekedési és repülőtéri munkák iránt komolyan érdeklődő, fiatal célcsoport számára juttathatja hirdetéseit, akik pályájukat ebben az iparágban képzelik el.
  Az oldalon megjelenő pozíciók magasan képzett, hiányszakmákban dolgozó szakemberek figyelmét is felkelthetik, akiket a hagyományos álláshirdetési portálokon keresztül nehezebb megszólítani.
  A Karrier oldalt közvetlenül látogató és hírlevélre feliratkozott légiközlekedési/repülőtéri állásokat keresők mellett a kiváló találati arányhoz hozzájárulnak a címlapba, rovat- és cikkoldalakba beágyazott, kiemelt megjelenések, továbbá a széles, de ugyanakkor megfelelően célzott közösségi média elérés és a jó keresőoptimalizáció.
  A jól célzott megjelenéssel, releváns tapasztalattal rendelkező, komoly jelentkezőket érhet el, így elkötelezett, karrierjüket hosszú távon az iparágban elképzelő kollégákat találhat.

  Milyen területekre találhat munkatársakat?

  Földi kiszolgáló, ground handling állások, fizikai és szakképesítést igénylő munkák
  Repülőtéri terminálokon utasforgalmi, utasbiztonsági feladatokat ellátó munkakörök
  Légiáru-szállítás, air cargo, légi szállítmányozás, export/import, raktározás, logisztika állások
  Repülőmérnöki, repülőgépszerelő, repülőgépműszerész, hangár- és forgalmi-karbantartás, repülőgépfestő, szerkezetjavító állások
  Repülőtéri kereskedelmi és vendéglátóipari állások
  Repülőtér-üzemeltetés és -fejlesztés, műszaki, forgalmi, adminisztrációs munkakörök
  Légiforgalmi irányító, léginavigációs szolgáltatáshoz kapcsolódó műszaki és informatikai munkakörök
  Légitársasági adminisztráció, üzemeltetés állások
  Közforgalmi pilóta és légiutas-kísérő munkakörök
  Állások a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, Ferihegyen

  Akik minket választottak:

  Translate »