Részleteket egyelőre nem közölt a légitársaság, de egy sokat sejtető képet és szöveget osztott meg Instagram-oldalán, amelyen Gemma Collins brit televíziós személyiség arca látható az egyik repülőgépén. A kép persze Photoshop.

A Wizz Air Instagramjára felkerült fotót a médiaceleb maga is megosztotta közösségi oldalán. A kommentek között többen érdeklődtek a részletekről, a Wizz Air azonban egyelőre nem adott választ.

Korábban a Wizz egykori riválisa, a szlovák Sky Europe alkalmazott hasonló festéseket Boeing 737-esein, a becsődölt légitársaság szépségirálynőket matricázott gépei oldalára.

Gemma Collins egyébként brit valóságshow-szereplő és üzletasszony, aki 2011-ben tűnt fel a The Only Way Is Essex című tévéműsorban.

Később szerepelt az itthon is ismert formátumú Celeb vagyok, ments ki innen! és a Big Brother VIP brit kiadásában, jelenleg pedig saját műsora van.

A közös munka részleteiről a légitársaság egyelőre nem nyilatkozott, ám több brit bulvárlap is meglengette a hírt, hogy a Wizz Air egy hat számjegyű összegről szóló szerződést kötött a sztárral.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.