Új árstruktúrát és „racionalizált” fedélzeti ellátást vezet be járatain a CSA Czech Airlines decembertől a trendekhez igazodva. A módosítás lényege, hogy a csak kézipoggyásszal utazók olcsóbban vehetnek jegyet, a fedélzeti kiszolgálásért pedig a turista osztályon fizetni kell.

A CSA AIRportalhoz eljuttatott közleménye szerint a Value-ra keresztelt új árkategóriában a csak kézipoggyásszal utazók alacsonyabb áron vehetnek repülőjegyet, mint a feladott poggyásszal utazók.

A SkyTeam tag CSA Budapestre általában ATR típusú repülőgépekkel üzemelteti járatait. (Fotó: AIRportal) | © AIRportal.hu

A SkyTeam tag CSA Budapestre általában ATR típusú repülőgépekkel üzemelteti járatait. (Fotó: AIRportal)

Ez a kategória egyelőre prágai indulással az amszterdami, barcelonai, brüsszeli, düsseldorfi, koppenhágai, milánói, párizsi, stockholmi, varsói és velencei járatokon lesz elérhető december elsejétől. A légitársaság 2016-ban fokozatosan a többi járatra is kiterjeszti az új árkategóriát.

Ezzel párhuzamosan a CSA a fedélzeti kiszolgálást is módosítja, decembertől az Európán belüli, rövidtávú járatokon a business utasokéval megegyező ételeket és italokat lehet vásárolni 8 euróért irányonként, kisebb gépek esetén pedig „Buy on board” szolgáltatás (snack és ital) lesz elérhető.

A business osztályon, illetve a hosszútávú és code-share járatok, illetve Szöul és Almati esetében továbbra is ingyenes lesz a fedélzeti kiszolgálás.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!