Bővíti turista osztályának kínálatát közepes távú járatain a TAP: az utasok ezentúl EconomyXtra típusú jegyet is választhatnak, amely lényegesen több szolgáltatást tartalmaz a legolcsóbb turista osztályú repülőjegy-típusnál.

Annak érdekében, hogy nagyobb rugalmasságot biztosítson utasainak, új jegytípust vezetett be a TAP Air Portugal a közepes távú járatain, így többek között a Budapest-Lisszabon járaton is.

Az EconomyXtra tarifának két változata van, a klasszikus (EconomyXtra Classic) és a kibővített (EconomyXtra Plus). 

Az EconomyXtra előnyei közé tartozik a nagyobb lábtér, feladott poggyász, első sorban lévő ülés, ingyenes ülőhely-foglalás, hátradönthető és tágasabb székek, állítható fejtámla, elektromos és USB csatlakozó valamint a beépített tablet-tartó. Az utasok továbbá meleg ételt kapnak ebéd- és vacsoraidőben, amelyhez italfogyasztás is jár.

Az EconomyXtra jegytípussal az első sorban foglalhatunk helyet (Forrás: TAP)

Az EconomyXtra Classic jegytípusnál a jegyet módosítani lehet módosítási díj és a különbözet kifizetése ellenében, az EconomyXtra Plus opció esetén csak a különbözetet kell kifizetni. Az EconomyXtra Plus ezenkívül gyorsító sávos biztonsági ellenőrzést és elsőbbségi poggyász feladást is tartalmaz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

És hogy mennyivel kerül többe az EconomyXtra a sima turista osztályú jegynél?    A Budapest-Lisszabon útvonalon a Classic opció átlagosan 11 000 forinttal, a Plus opció pedig átlagosan 22 000 forinttal drágább útirányonként.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!