Egyedi lehetőséget kínál a British Airways a kabinban használt eszközei megszerzésére: evőeszközkészlet, pezsgőspohár, takaró, sőt fedélzeti felszolgáló-kocsi is megtalálható az eladó termékek között, amelyeket a forgalomból a közelmúltban kivont Boeing 747-esein használtak.

Története során először döntött úgy a British Airways, hogy a repülésrajongóknak alkalmat kínál fedélzeti használati tárgyainak megvásárlására. Az eladó termékek között olyan különlegességek is szerepelnek, mint az első osztályon használt William Edwards-tányérok, leveses tálak, csészék, vagy akár vajtartó doboz, amelyekkel első osztályú repülési élmény varázsolható az otthonunkba. 

Az étkészleteken kívül a kényelmi csomagban található papucsokat és a fedélzeten kiosztott takarókat is meg lehet vásárolni. Ha pedig az érdeklődő ennél is különösebbre vágyik, akkor megvásárolhatja a limitált példányszámban elérhető fedélzeti catering-kocsikat, amelyeket egykor a légitársaság Boeing 747-esein használtak.

A business osztályon használt étkészlet (Forrás: British Airways)

Carolina Martinoli, a British Airways brand- és ügyfélélmény-igazgatója elmondta: „Ez hihetetlen egyszeri alkalom arra, hogy az emberek saját otthonukban British Airways-hangulatot varázsoljanak. Örülünk, hogy most ajánlhatjuk fel ezt a lehetőséget, így az emberek emlékezetessé tehetik a karácsonyt ebben a nehéz évben.”

A fedélzeti tárgyakat a What a buy honlapon lehet megrendelni november 23-a óta, azonban a termékek többségét nagyon hamar elkapkodták.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Az első osztályú készlet. (Forrás: British Airways)