Egymás után harmadszor is a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kapta a Skytrax minősítő cégtől a legjobb kelet-európai repülőtér díját – közölte a repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport lapunkkal.

A díjat a tavalyi rekordforgalmú év után ítélte oda a londoni központú Skytrax légiközlekedési tanácsadó cég a Budapest Airportnak, amelynek terminálján 2015-ben 10,3 millió utas fordult meg. A díj értékét növeli, hogy azt független utas-elégedettségi felmérések alapján ítélik oda; a tavalyi vizsgálatban nem kevesebb, mint 12 millió utast kérdeztek meg a világ 160 országának különböző repülőterein.

A díjat a tavalyi rekordforgalmú év után ítélte oda a londoni központú Skytrax légiközlekedési tanácsadó cég a Budapest Airportnak, amelynek terminálján 2015-ben 10,3 millió utas fordult meg. A díj értékét növeli, hogy azt független utas-elégedettségi felmérések alapján ítélik oda; a tavalyi vizsgálatban nem kevesebb, mint 12 millió utast kérdeztek meg a világ 160 országának különböző repülőterein. A díjakat – köztük a Budapest Airport elismerését – gálaünnepség keretében adták át Kölnben.

Kam Jandu és csapata á díj átadásán Kölnben. Fotó: Budapest Airport | © AIRportal.hu

Kam Jandu és csapata á díj átadásán Kölnben. Fotó: Budapest Airport


“Önmagában véve is hatalmas elismerés, hogy a régió legjobb repülőterének járó díjat megkaptuk”, hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója a díj átvételekor Kölnben. Hozzátette: fantasztikus teljesítménynek tartom, hogy egymás után harmadszor is kivívtuk az elsőséget a Skytraxnél, hiszen ezzel minőségi szolgáltatásaink széles palettáját ismerték el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója azt mondta, a régió legjobb repülőterének járó díj átvételét már első alkalommal is óriási sikerként könyvelhették el, másodszorra úgy éreztük, ez tényleg nem lehetett véletlen, de hogy harmadszor is nekünk ítélték a díjat, ez valóban minden képzeletet felülmúl.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!