Ingyenes utazási biztosítást vezetett be a Virgin Atlantic a koronavírus-járványra tekintettel, a szolgáltatást az utasok jövő tavaszig vehetik igénybe.

Az egyik nagy, neves biztosítóval együttműködésben kínált csomag fedezi a koronavírus miatti külföldön történő sürgősségi orvosi ellátásokat és az ehhez kapcsolódó egyéb költségeket 500 ezer brit font értékig. Ez a légitársaság szerint a piacon elérhető legmagasabb összeg, amelyet önrész nélkül lehet igényelni.

Ezen felül a biztosítás 3000 font fedezetet ad arra az esetre is, ha a koronavírus miatt megtagadják a beszállást, vagy ha az utasnak karanténba kell vonulnia.

Forrás: Virgin Atlantic

A biztosítás minden olyan foglaláshoz jár, amelyek az idén augusztus 24. és 2021. március 31. közötti időszakban történő utazásra szól, tehát a bejelentés előtt, korábban megvett repülőjegyekhez is adják.

Emellett nemcsak a légitársaság saját járataira, hanem partnerei, azaz a Delta és az Air France-KLM által üzemeltetettekre is érvényes, ha az utasnak Virgin Atlantic-jegye van. A biztosítás az utazás teljes hosszára, minden korosztály részére szól.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.