Futurisztikus információs paneleket mutatott be a Las Vegas-i CES-en (Consumer Electronics Show) a Delta Air Lines. Az eszközön ugyanarról a felületről egyszerre több utas kaphat személyre szabott információt.

A Parallel Reality névre keresztelt technológiát a Delta a Misapplied Sciences nevű céggel együttműködve fejlesztette ki, élesben pedig ez év második felétől tesztelik majd a detroiti repülőtéren.

Az új technológia lehetővé teszi, hogy több utas ugyanabban az időben, ugyanarról a képernyőről, az általa kiválasztott nyelven tekinthessen meg személyre szabott információkat.

Így megmutatja például az utazással kapcsolatos tudnivalókat, az irányt a beszállókapuig vagy a legközelebbi lounge-ot.

Forrás: Delta

„A multi-view szabadalmaztatott technológia használatával ez az innováció lehetővé teszi minden ügyfélnek, hogy személyre szabott információkhoz jusson az általa preferált nyelven, amíg elsétál az információs panel előtt. A Parallel Reality csökkenti a stresszt és időt takarít meg ügyfeleink számára ” – írta a légitársaság.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A rendszer használatához a biztonsági ellenőrzés után az utasok először beszkennelik a beszállókártyájukat, majd kiválasztják a kívánt nyelvet, és a személyre szabott információk azonnal megjelennek a képernyőn. A Delta szerint egyszerre akár 100 utas is használhatja a panelt, amely nem raktároz el semmilyen adatot.