Új menüvel és étkészletekkel, valamint felszolgálási koncepcióval találkozhatnak a Finnair hosszútávú járatainak üzleti és prémium osztályán utazók.
A Business Class-utasok a főétkezéskor hat fogást kapnak, a többféle választható főétel és bisztró-jellegű ételek mellé sajttálat és desszertet is felszolgálnak. A leszállás előtt egy második, könnyebb, a napszaknak megfelelő étkezést (például reggelit) kínálnak.
A prémium turista osztályon is változik a menü, a légitársaság minőségi, háromfogásos étkezést biztosít, kétféle választható főétellel. A felszolgált menü előrendelhető is a Finnair honlapján.
Annak érdekében, hogy minél több időt tölthessenek pihenéssel az utasok, az új menüvel gyorsabb kiszolgálás is jár.
„Az új, hosszútávú Business Class és Premium Economy kabinjaink kiegészítéseként teljesen újragondoltuk szolgáltatási koncepciónkat, hogy modern, kortárs és prémium étkezési élményt kínáljunk ügyfeleinknek. Séfjeink szakértelmét felhasználva és skandináv örökségünkre támaszkodva olyan étlapokat hoztunk létre, amelyek a legtöbbet hozzák ki a helyi alapanyagokból 39 000 láb magasan is” – nyilatkozta a légitársaság képviselője.