Új menüvel és étkészletekkel, valamint felszolgálási koncepcióval találkozhatnak a Finnair hosszútávú járatainak üzleti és prémium osztályán utazók.

A Business Class-utasok a főétkezéskor hat fogást kapnak, a többféle választható főétel és bisztró-jellegű ételek mellé sajttálat és desszertet is felszolgálnak. A leszállás előtt egy második, könnyebb, a napszaknak megfelelő étkezést (például reggelit) kínálnak.

A prémium turista osztályon is változik a menü, a légitársaság minőségi, háromfogásos étkezést biztosít, kétféle választható főétellel. A felszolgált menü előrendelhető is a Finnair honlapján.

Forrás: Finnair

Annak érdekében, hogy minél több időt tölthessenek pihenéssel az utasok, az új menüvel gyorsabb kiszolgálás is jár.

Nem csak a felszolgált ételek, de az evőeszközök is megújulnak. Az új fedélzeti menüket a nemrégiben bemutatott étkészlet-kollekció egészíti ki, amelyet Harri Koskinen tervezett a Finnair számára, és amelyben evőeszközök, tányérok, tálak, csészék és borospoharak is találhatók. Az új étkezési koncepcióban az egyszer használatos cikkek és a műanyagok mennyisége jelentősen csökken.
Forrás: Finnair
A Finnair emellett a fedélzeti italválasztékán is frissít, kiemelt hangsúlyt fektetve a finn gyártókra. A fedélzeten elérhető lesz a Kyro whisky, a Helsinki Distillery ginje és a Valamo XO desszertbora, valamint egy egyedi koktél is megvásárolható, amely a “Northern Blush” nevet kapta.

„Az új, hosszútávú Business Class és Premium Economy kabinjaink kiegészítéseként teljesen újragondoltuk szolgáltatási koncepciónkat, hogy modern, kortárs és prémium étkezési élményt kínáljunk ügyfeleinknek. Séfjeink szakértelmét felhasználva és skandináv örökségünkre támaszkodva olyan étlapokat hoztunk létre, amelyek a legtöbbet hozzák ki a helyi alapanyagokból 39 000 láb magasan is” – nyilatkozta a légitársaság képviselője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.