Még több zenével, filmmel, sorozattal és élő sportközvetítéssel bővül a Cathay Pacific fedélzeti szórakoztatórendszere: 45 alkalommal kerülhetnénk meg a Földet anélkül, hogy ugyanazt a tartalmat néznénk vagy hallgatnánk.

A hongkongi légitársaság szórakoztató rendszerébe bekerülnek a legfrissebb filmek, sportközvetítések, valamint hatalmas kínálat lesz ázsiai tartalmakból. A legnagyobb újítás a légitársaság és a Sport 24 között létrejött partnerségnek köszönhető.

Az utasok élőben követhetik a kedvenc sporteseményeiket, például a rögbi világbajnokságot, vagy jövő évben a Tokióban rendezendő olimpiát.

Több száz órányi új tartalom (Forrás: Cathay)

A légitársaság tájékoztatása szerint a MUBI streaming-szolgáltatóval kötött megállapodás értelmében lesznek elérhetők a legújabb filmek, csakúgy, mint az utasok kedvenc sorozatainak epizódjai.

A Cathay büszkélkedhet egyébként a legnagyobb ázsiai tartalmat kínáló szórakoztatórendszerrel, amelyet szakemberek és hírességek állítottak össze, hogy ezzel is népszerűsítsék a kontinens zene- illetve filmiparát.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A hongkongi tüntetéssorozat előre nem várt hatásokkal volt a légitársaság utasforgalmára, így az a téli szezonban kénytelen csökkenteni kapacitását, az előre tervezett 6 %-os növekedéssel ellentétben az augusztusi adatok 11,3 %-os utasszám-csökkenést mutattak.