Jövő év elejétől a Virgin Australia lehetőséget biztosít utasainak arra, hogy a repülőjegyet utólag, kamatmentes részletekben fizessék ki.

A LatitudePay nevű digitális fizetési platformmal kötött együttműködésnek köszönhetően a Virgin Australia utasai jövő évtől kezdődően kamatmentes részletekben is fizethetnek a repülőjegyért. 

Azok az utasok, akik ezt az opciót választják, 10 héten keresztül, egyenlő részletekben kötelesek kifizetni a repülőjegyet, amelynek ára nem haladhatja meg az 1000 ausztrál dollárt (körülbelül 203 000 forintot). 

“A Virgin Australia célja, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú repülőjegyet kínálja utasai számára, az új fizetési lehetőséggel még nagyobb rugalmasságot és több választási lehetőséget biztosítva nekik” – jelentette ki Paul Scurrah, a légitársaság vezérigazgatója. 

A Virgin Australia utasai 2020-tól kezdődően utólag is kifizethetik a repülőjegyet (forrás: Virgin Australia)

A LatitudePay-en keresztül történő fizetés jövő év eleji bevezetése után légitársaság azt tervezi, hogy majd az 1000 ausztrál dollár feletti árú repülőjegyek esetében is kamatmentes részletfizetési lehetőséget biztosít utasainak. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ahhoz, hogy igénybe lehessen venni ezt a finanszírozási módot, LatitudePay-fiók létrehozása szükséges. Ez csupán másfél percet vesz igénybe, amelynek során a felhasználónál hitel- és személyazonosság-ellenőrzést végez a vállalat, a felelősségteljes működés jegyében.

Nem a Virgin Australia az első légitársaság, amely ezt a lehetőséget kínálja utasainak: korábban már írtunk arról, hogy az Etihadnál is lehet részletekben fizetni.