Számára új piacot fedez fel a kanadai Nolinor az új leányvállalatával, a hamarosan induló OWG légitársasággal, amely a délre tartó, pihenni vágyó turistákat igyekszik megszólítani, minőségi szolgáltatásokkal.

A Nolinor jelenleg a sarkkörön túli, nehezen elérhető és zord időjárású területeket szolgálja ki tíz Boeing 737-esből – egy -300-asból, valamint kilenc, köztük több speciálisan átalakított -200-as változatokból – álló flottájával, és immáron 27 éves múltra tekint vissza.

Forrás: OWG

A cég most teljesen új márkát és leányvállalatot indít el OWG néven, quebeci központtal. Az üzleti modellen és a cég megalapításán 2018 óta dolgoztak teljes titokban, egymillió dollárnál is többet költöttek rá, a munkát és a tervezett ütemet pedig a koronavírus-járvány sem tudta félbeszakítani.

Az OWG a tervek szerint magas színvonalú szolgáltatásokat kínál majd a déli területekre utazó, pihenni vágyó turistáknak.

Marco Prud’homme, a cég elnöke a közleményben kiemelte, az elmúlt időszakban a hagyományos légitársaságok folyamatosan építették le szolgáltatásaik színvonalát a fapadosokkal vívott árversenyben, tekintet nélkül az utazási élményre, ám az OWG kimondott célja, hogy újra élmény legyen a nyaralóknak repülés.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Első körben Boeing 737-400-asokkal kezdik meg az üzemelést, ezeket már be is szerezték, és megkezdődött az átalakításuk. A gépek fedélzetén 158 turista osztályú ülés kap helyet, a számítások szerint ennyi ülőhellyel zsúfoltság nélkül is versenyképes jegyár kínálható.

Forrás: OWG

Az OWG-nél a Nolinorhoz hasonlóan nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságra, a repülőgépeket egytől egyig kifinomult kommunikációs rendszerekkel szerelik fel, amelyek a valós idejű követést is lehetővé teszik, zárt rendszerben.

A biztonságot a koronavírus-járvány időszakában a fedélzeten is igyekeznek garantálni. Az OWG kiválasztott célállomásait és az első járatok időpontját várhatóan hamarosan bejelentik.