Hosszútávú járatainak prémium turista osztályán a francia légitársaság új kényelmi csomagokat kínál, a gyerekeket és a csecsemőket pedig különleges készlet várja.

A „pufi” kényelmi csomagokat négy színben készítettek: a szürke, a piros, a világos- és sötétkék készlet tartalmaz többek között szemmaszkot, zoknit, fogkefét és fogkrémet, valamint füldugót és fejhallgatót is.

A légitársaság szándéka az, hogy ne csak egyszerű csomag legyen, hanem „valódi ajándékként csusszanjon az utasok táskájába az utazást követően”.

A prémium turista osztály most megújult kényelmi csomagja (Forrás: Air France)

Az Air France első (La Premiere) és üzleti osztályán már korábban bevezették a luxus kivitelben készült új kényelmi csomagokat, amelyek azóta is elérhetők a fedélzeten.

Az üzleti osztály kényelmi csomagja (Forrás: Air France)

A légitársaság gondolt legkisebb utasaira is: mindhárom kabinosztályon elérhetők kényelmi csomagok kifejezetten gyerekek számára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A csecsemőkkel utazó szülők számára külön készlet áll rendelkezésre, amely alapvető kellékeket tartalmaz a kisbabák ellátásához.

A csecsemők kényelmi csomagja vidám színekben (Forrás: Air France)

A 3 és 11 év közötti gyerekeknek a speciális menü mellé színes ceruzákat és papírokat, vonalzót és színezőket is tartalmazó csomag jár, amellyel a kicsik csendben elfoglalhatják magukat a hosszú út alatt.

A gyerekek számára készült szórakoztató csomag (Forrás: Air France)