Új lounge-ot nyitottak a dubaji repülőtéren azoknak a gyerekeknek, akik kísérő nélkül utaznak, hogy a repülőtéri átszállás minél kényelmesebb és barátságosabb legyen számukra.

A lounge kialakítását a Dnata repülőtéri szolgáltatásokért felelős cég vállalta el, amely már korábban is foglalkozott a kísérő nélkül utazó gyermekek segítésével Dubaj mindkét repterén, összesen 70 alkalmazott foglalkoztatásával. A cég azt is elárulta, hogy jelentősen több kísérő nélküli gyermek utazik Dubajon keresztül, mint öt évvel ezelőtt: tavaly 8000-nek segítettek a repülőtéren. Ezek után nem csoda, hogy igény volt az új lounge-ra.

A dubaji repülőtér új lounge-a (Forrás: Dnata)

Az egyes terminálban található helyiséget teljesen gyermekbarát övezetté alakították.

A falak vibráló, játékos színeket kaptak, épp úgy mint a berendezés.

A lounge-ban minden játék és szórakozási lehetőség elérhető, amely az egyedül utazó gyermekek várakozását könnyebbé és barátságosabbá varázsolja.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A lounge-ot a repülőtéren megforduló 120 légitársaság fedélzetén utazó, kísérő nélkül repülő összes gyermek használhatja. A belépés feltételeiről, illetve a repülőtér által nyújtott további szolgáltatásokról az adott légitársaság tud további tájékoztatást nyújtani.

Hasonló lounge egyébként már működik az Emirates jóvoltából Dubajban, valamint a Lufthansa is üzemeltet egyet a müncheni és a frankfurti repülőtéren.

Forrás: Dnata