Újabb nemzetközi elismerést kapott a Budapest Airport: a brit Investors in People tanácsadó cég a vállalat szervezeti működésének részletes elemzése után adományozta a kiváló minősítést a repülőtér üzemeltető cégnek. A Budapest Airport az első akkreditált repülőtéri szervezet a kontinentális Európán belül.

Fotó: Budapest Airport | © AIRportal.hu

Fotó: Budapest Airport

A Budapest Airport lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a minősítést azok a vállalkozások kaphatják meg, amelyek elsajátítják és sikeresen kialakítják Investors in People normáit. Ennek a szabványnak a lényege, hogy nemcsak hatékonyan összehangolja az üzleti terveket, a szakmai feladatokat, hanem ebbe a folyamatba aktívan bevonja a vállalat dolgozóit, elnyeri az ő támogatásukat is a közös célok elérése érdekében.

Az értékeléshez döntően a dolgozók véleményét vették alapul, de a vállalat vezetőit is megkérdezték. Az Investors in People minősítés legfőbb üzenete a Budapest Airport szerint, hogy az ilyen cégeknél egyebek mellett megbecsülik a dolgozókat, támogatják a fiatal tehetségeket, valamint megosztják és hozzáférhetővé teszik a vállalat célkitűzéseit a dolgozókkal.

Zahorán-Pirisi Zsuzsa, a Budapest Airport humánerőforrás igazgatója a közlés szerint a díj átvételekor azt mondta, a rendszeres, titkos és anonim utas-elégedettségi felmérésekből is az olvasható ki, hogy a repülőtéri szolgáltatásaink számos területén Európa élmezőnyéhez tartozik. Az Investors in People kiválósági minősítés értékét részben az adja, hogy elsősorban a dolgozók állítottak ki jó bizonyítványt a repülőtérről, az ő véleményük volt a döntő.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!