Műszaki hiba miatt visszafordult Budapestre a Wizz Air Madrid-Barajasra közlekedő járata péntek este- derül ki a flightradar24.com élő radarképéből. Az Airbus A320-as repülőgép a felszállás után Keszthely térségéből visszafordult, majd Gödöllő térségében körözött a leszállás előtt, mert a repülőgép súlya meghaladta a legnagyobb leszállósúly mértékét.

Az AIRportal.hu információi szerint téves az MTI értesülése, miszerint kommunikációs hiba miatt döntött a személyzet a visszafordulás mellett.

A pilóta a légiforgalmi irányítással azt közölte, hogy kommunikációs problémák miatt tér vissza a ferihegyi repülőtérre. Miután elegendő kerozint égettek el, másfél órával a visszafordulás után a gép leszállt Budapesten.

A leszállás után az MTI-nek egy utas azt mondta, hogy velük azt közölték: a hajtóművek működését visszajelző rendszer hibásodott meg. A járat emiatt eleve három és fél órával később indult el Budapestről – tette hozzá. Arról egyelőre nem tájékoztatták az utasokat, hogy mikor indulnak el Madridba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!