A Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága és a Lufthansa Technik AG bejelentette, hogy folytatják közös együttműködésüket és kiterjesztik a jelenlegi alkatrész szolgáltatást (Total Component Support TCS®), beleértve a kerék és fék berendezések ellátását. A szerződést Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója és August Wilhelm Henningsen, a Lufthansa Technik igazgató tanácsának elnöke ma ünnepélyes keretek között írta alá. A Lufthansa Technik további 10 évig biztosítja az alkatrészellátást a Wizz Air teljes flottájára, amely – a jelenlegi 26-ról – 2017-ig 132 Airbus A320 repülőgépre növekszik.

A Total Component Support TCS® szolgáltatás keretein belül, a Lufthansa Technik szakemberei teljeskörű alkatrészellátást biztosítanak a Wizz Air flottájára, a specifikációk elkészítésétől kezdve a szükséges eljárásokon át, a berendezések javításáig és raktározásáig. Az új szerződés továbbra is biztosítja a Wizz Air flotta kerék és fék ellátását a Lufthansa Technik frankfurti bázisáról.

“Együttműködésünk a Lufthansa Technik-kel nagyban hozzájárult eddigi sikereinkhez, hiszen a hatékony és maximálisan biztonságos működésünkhöz elengedhetetlen az általuk nyújtott magas színvonalú szolgáltatás. Örömmel hosszabítjuk meg a szerződésünket.”- nyilatkozta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.

“Büszkék vagyunk arra, hogy a Wizz Air ismét a “Total Component Support TCS®” szolgáltatást választotta.” – mondta August Wilhelm Henningsen, a Lufthansa Technik igazgató tanácsának elnöke. “Biztos vagyok benne, hogy a kerék és fék ellátással bővített TCS® szolgáltatásaink igazolni fogják a Wizz Air Lufthnasa Technik cégcsoportba vetett bizalmát. Sőt a szolgáltatásaink megadják mindazt a rugalmasságot, amire szüksége lesz a Wizz Air-nek a flottájuk további ambíciózus bővítése során.”

A szerződés aláírása hosszútávú és sikeres együttműködést jelez előre a Wizz Air és Lufthansa Technik között, amely a légitársaság indulása, vagyis 2004 óta fennáll. Az alkatrész ellátási szolgáltatás mellett a Lufthansa Technik magyarországi leányvállalata mérnöki szolgáltatást és forgalmi karbantartást is biztosít a Wizz Air flottájára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!