Az easyJet 10 millió üzleti utassal zárta a tavalyi évet, 2012 éves utasforgalma meghaladta az 59 millió főt, amely 6,7 százalékos emelkedést jelent az előző évhez képest. Az eredmény jól demonstrálja az easyJet növekvő népszerűségét az üzleti utazók körében, egyszerű és megfizethető utakat kínálva ennek a szegmensnek is.

“A nehéz gazdasági környezetben a cégek is sokkal körültekintőbbek: már nem fizetnek olyan business class szolgáltatásért, amely nem kínál többet, mint más járatok. Hatékonyságot, megbízhatóságot, rugalmasságot és jó ár-érték arányt várnak a pénzükért. Erről szól az easyJet is.” – mondta Peter Voets, az easyJet közép-európai regionális vezetője.

Az easyJet Európa 50 legjelentősebb repülőterén is üzemel, több légikikötőben, mint bármelyik más légitársaság. A számos desztináció, az ideális menetrendek, valamint a piacon átlagon felüli pontossággal működő járatok az üzleti utazók igényeikhez is jól illeszkednek. További előny, hogy a Flexi Fare szolgáltatás igénybevételével az utasok térítés nélkül változtathatják az utazásuk időpontját a járat indulása előtt 1 hónaptól egészen az utolsó 2 óráig. A szolgáltatáshoz Speedy Boarding és Fast Track, azaz elsőbbségi beszállás kapcsolódik, így még több időt spórolva az üzleti utazóknak. A kényelmi szolgáltatások sora itt nem ér véget: a tavaly novemberben bevezetett ülőhely foglalási rendszernek köszönhetően tovább fokozható az utazási élmény.

Európa első számú légi közlekedési hálózata számos, – üzleti szempontból fontos városban – nyerte el a közelmúltban a repülési jogot, így idén tavasztól Milánó Linate és Róma Fiumicino, valamint London Gatwick és Moszkva között is indít járatokat. Az easyJet Európában több mint 580 útvonalon közlekedik, 30 ország 130 repterét érintve. Magyarországról Bázelbe, Londonba, Párizsba, Berlinbe, Genfbe működtet járatokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

easyJet “löket” Ferihegyen. Fotó: Samu Ádám / AIRportal.hu

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!