2015. év első 8 hónapjában 13%-kal többen, mintegy 113 000-en használták Magyarország második legnagyobb repülőterét a Debrecen Airportot.

A Wizz Air új festésű A320-as repülőgépe Debrecenben. (Fotó: Józsa István, via Debrecen Airport) | © AIRportal.hu

A Wizz Air új festésű A320-as repülőgépe Debrecenben. (Fotó: Józsa István, via Debrecen Airport)

Egyre több költségtudatos üzleti és turisztikai célból repülő magyar és határon túli román, szlovák és ukrán utas választja a Debrecen Airportot kiinduló repülőterének.

A repülőtér kevesebb mint egy óra alatt érhető el Miskolcról, Nyíregyházáról vagy Nagyváradról ill. a Partiumból is. Kárpátaljáról valamint Kelet-Szlovákiából és Budapestről akár 2 órán belül elérhető a repülőtér.

Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Folyamatosan növekszik a beutazó angol és holland turisták száma és a kelet-magyarországi régióban eltöltött vendégéjszakák száma is.

A kedvező árú parkolás és a verhetetlenül gyors és ügyfél-orientált kiszolgálás mellett a repülés szerelmeseit a repülőtéren VIP Lounge szolgáltatás is várja térítés ellenében.

Herdon István a Debrecen Airportot üzemeltető Xanga Cégcsoport vezérigazgatója elmondta, hogy 2015. utolsó 4 hónapjában jelentős forgalom bővülést várnak köszönhetően a még szeptemberi charterjáratoknak valamint stratégiai partnerüknek a CEE régió legjelentősebb ultra low cost légitársaságának a Wizzairnek, aki nemsokára 2015. október 25-től hetente 2-szer fog Milánó-Bergámóba repülni Debrecenből.

A repülőtéren igazán 2015. decemberében kezdődik az élet, amikor a Wizzair megnyitja új bázisát a Debrecen Airporton és így már heti 21 járattal köti össze a cívis várost az Európai Unió stratégiailag 6 fontos gazdasági és turisztikai központjával.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!