Ismét eltelt egy év, közelegnek az ünnepek és remélhetőleg egy újabb repülős élményekben gazdag évre számíthatunk 2018-ban is. Idén kétféle naptárból és számos más akciós termékből (repülőgép modellek/makettek, repülős pólók, pulóverek, kulcstartók, ruházati kiegészítők, otthoni dekoráció, Airbus és Boeing termékek) választhatnak az AirportShop vásárlói.

2018. évi falinaptár különleges festésű repülőgépekkel

Nézd meg a naptár összes oldalát a képre kattintva!

Az AirportShop fotósai idén is egy rendkívül látványos falinaptárral készültek, melyben 12 egyedi, különleges festésű repülőgép szerepel.

Ezeknek a gépeknek a nagy többségét Magyarországon legfeljebb áthaladóban, 10 kilométer magasan láthatjuk, vagy még úgy sem. Ugyanakkor a repülésrajongók egytől-egyig jól ismerik ezeket a repülőgépeket különlegesen szép festésük és egyediségük miatt.

A naptárat készítő fotósok nagy előkészítést igénylő és kitartó, európai reptereket érintő „vadászatairól” elhozták a magyar repülésrajongóknak ezeket a különleges festésű gépeket a lehető legszebb fényekben készített fotókon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az A3-as méretű falinaptár a korábbi évekhez hasonlóan rendkívül igényes kivitelezésű, így akár szép karácsonyi ajándék lehet a családnak, barátoknak, vagy üzleti ajándék a partnereknek. Az oldalak 300 grammos fényes műnyomó papírra készültek, matt lakkozással, 350 gramm karton hátlappal.

A naptár már megrendelhető akciós áron, ingyenes postai vagy PickPackPont kiszállítással az AirportShopnál!

2018. évi Boeing 737 részletek falinaptár

Nézd meg a naptár összes oldalát a képre kattintva!

Az idei másik remek falinaptárat a Prágában élő Belák Attila grafikus készítette, akinek munkáit már a legtöbb repülésrajongó jól ismerheti az előző években készített, a Malév flotta történetét bemutató naptárakból, poszterekről, képeslap-, vagy A4-as print-sorozatokból.

2018. évi Boeing 737 részletek falinaptár 12 látványos Boeing 737 részletfotóval és grafikával állít emléket a 2018-ban 50 éve forgalomba állt típuscsaládnak.

A naptár oldalain 12 részletfotót láthatunk, melyeken a repülőgép egy-egy hangsúlyos és jellegzetes részlete látható, a fő vonalak grafikai elemekkel kerültek kihangsúlyozásra (lásd a kinagyítható képeken)!

A naptár mondhatni kötelező eleme minden Boeing rajongó / Boeing 737 kedvelő nappalijának, irodájának.

A termék A3-as méretű, fekvő formátumú, hosszú oldalán fém spirállal és akasztóval ellátott. Minden nyomott oldal 200 gramm súlyú papírra, matt lakozással készült. A naptár összesen 14 oldalas – 1 oldal borító, 12 oldal naptár, 1 oldal hátlap – melyet egyedi fólia csomagolás véd.

A naptár már megrendelhető akciós áron, ingyenes postai vagy PickPackPont kiszállítással az AirportShopnál!

Csomagban olcsóbb!

A kétfajta naptár együtt, vagy 2, 3 darabos csomagokban most még kedvezőbb akciós áron rendelhető meg, ingyenes postai vagy PickPackPont kiszállítással az AirportShopnál!

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!