A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy a lengyelországi Lublinból is közlekedik majd két diszkont útvonalon London-Lutonba, illetve Oslóba a 2012/13-as téli menetrend szerint. Így a Wizz Air hálózata 78 repülőtérre bővült.

A Wizz Air Lengyelország kedvelt diszkont légitársasága. A lublini járattal Lengyelországban hét, Európa szerte pedig összesen 78 repülőtéren érhetők el a Wizz Air kedvező árú szolgáltatásai.

“2004 óta a Wizz Air fejlődése Magyarország egyik legismertebb nemzetközi sikertörténete, mely közismert, hogy hozzájárul a turizmus fejlődéséhez Kelet- és Nyugat-Európa között. A Wizz Air alacsony áraival hozzájárul a közlekedés fellendítéséhez és új munkahelyek teremtéshez a kedvező feltételeket kínáló repülőtereken. A lengyelországi Lublin a már 78 légi kikötőt és 27 országot érintő Wizz Air hálózatának legújabb desztinációja.” – mondta Daniel De Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

A magyar utasokat Milánó felfedezésére csábítja a Wizz Air

Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága a héten ünnepelte első járatának indulását Budapest és Milánó-Malpensa között. Ez a diszkont járat hetente tizenegyszer közlekedik és évente több mint 150 000 utast szállít majd.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

2004 óta a Wizz Air fejlődése Magyarország egyik legismertebb nemzetközi sikertörténete, mely közismert, hogy hozzájárul a turizmus fejlődéséhez Kelet- és Nyugat-Európa között. A Wizz Air alacsony áraival hozzájárul a közlekedés fellendítéséhez és új munkahelyek teremtéshez a kedvező feltételeket kínáló repülőtereken. A Milánó-Malpensa járat a több mint 70 légi kikötőt és 27 országot érintő Wizz Air hálózatának legújabb desztinációja.

A járatokra már 3 590 Ft-tól lehet jegyet váltani (a kötelező adókkal együtt, a legmagasabb foglalási költséggel).

“Milánó remek város és a Wizz Air alacsony árainak és heti 11 járatának köszönhetően bizonyára még vonzóbb úticél lesz. Arra biztatjuk a divat szerelmeseit, a gasztronómia kedvelőit és azokat, akik alkalmi vételekre vadásznak, hogy még ma csípjenek el egy kedvező jegyet Milánóba a wizzair.com-on” – mondta Daniel De Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

Korábbi cikkünk: Megérkezett az első Wizz Air járat Debrecenbe

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!