A “2016-os év Diszkont Légitársasága” címet nyerte el a Wizz Air, amelyet a globális légiközlekedési piac egyik legjelentősebb multimédia információs és szolgáltató publikációja, az Air Transport World osztott ki.

A díjat az ATW 42. Légiipari Teljesítmények Díj szingapúri gálavacsoráján vette át Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója.
A díj a légitársaságok által elnyerhető egyik legrangosabb kitüntetés, amellyel a Wizz Air kiváló teljesítményét, elsőrangú szolgáltatását és kiemelkedő 2015-ös eredményeit ismerték el.

A Wizz Air 2015-ben számos mérföldkő elérésével büszkélkedhet, melyek közé tartozik a sikeres londoni tőzsdére lépés, jelentős márkamegújítás és a repülőgépek új festése, valamint rekord számú 110 Airbus A 321neo repülőgépre szóló megrendelés a párizsi légiszalon (Paris Air Show) keretében, amivel a WIZZ lett az első európai légitársaság, amely 230 üléssel működteti a repülőgépet. Ezen felül a Wizz Air az elmúlt évben ünnepelhette meg, hogy a 100 milliomodik utas vette igénybe a légitársaság alacsony viteldíjas szolgáltatásait.

A figyelemreméltó mérföldkövek mellett a Wizz Air több mint 19 millió utast szállított 2015-ben, ami 22 százalékos növekedést jelent 2014-hez képest, miközben 11 új Airbus repülőgépet helyezett üzembe és mintegy 400 új munkahelyet teremtett – így immár 2600 dolgozó erősíti a WIZZ csapatát.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Wizz Air Airbus A321-es repülőgépe Budapesten. (Fotó: AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!