Exkluzív környezetben, új Boeing 737-es repülőgép-szimulátorral, a belváros szívében várja vendégeit a Premi Air Simulation. A korábban a Duna Plázában működő szimulátor-központ november végétől az Erzsébet téren, a József Attila utca 22. szám alatt nyitotta újra kapuit a virtuális pilóták és a repülés iránt érdeklődők előtt.

A Premi Air Simulation József Attila utca 22. szám alatti szimulátor-központja. | © AIRportal.hu

A Premi Air Simulation József Attila utca 22. szám alatti szimulátor-központja.

A pilóta mellett még négy kísérő is élvezheti a repülést. | © AIRportal.hu

A pilóta mellett még négy kísérő is élvezheti a repülést.

Az új üzlethelyiségbe belépve egy repülőtér mini VIP várójában érezheti magát a látogató, ahonnan a kedves és udvarias recepciós hölgyek Check-In desknél adott tájékoztatását követően a pilóták közvetlenül beléphetnek a Boeing 737 repülőgép teljesen élethű pilótafülkéjébe.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A pilótafülke mögött elhelyezett utas-ülésekről az alkalmi pilóta négy kísérője is közvetlenül átélheti és élvezheti a szimulátorozás élményét, illetve ha kedvet kap a vezetéshez, akkor helyet is tudnak cserélni a repülés alatt.

A szimulátor-központ helyszíne és berendezése mellett a repülőgép pilótafülkéje is teljesen megújult, új ülések, műszerek és kezelőszervek kerültek beépítésre.

A szimulátoros repülést bárki kipróbálhatja, nem szükséges hozzá semmilyen előképzettség, mert a szimulátor technikusok képzett pilóták, akik az első tiszt üléséből elmagyarázzák a legfontosabb lépéseket és segítséget nyújtanak a sikeres fel- és leszálláshoz, valamint a felmerülő kérdésekre is szakszerű válaszokat tudnak adni.

A szimulátor-központ galériáján egy oktatóterem is helyet kapott, így aki jobban el akar mélyülni a repülőgép-vezetés elméleti hátterében, annak erre is van lehetősége.

A frekventált, jó közlekedési kapcsolattal rendelkező helyszín és a megújult szimulátor ellenére a repülőgép-szimulátor vezetés díjai nem változtak.

A Premi Air Simulation előzetes bejelentkezést követően minden nap (vasárnap is) várja a repülni vágyókat hétfőtől péntekig 12:00 – 20:00 óra, szombaton 10:00 – 20:00 óra, vasárnap pedig 10:00 – 19:00 óra között. Érdeklődni és bejelentkezni a +36 20-2-737-800 telefonszámon, vagy a Premi Air Simulation weboldalán lehet.

 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

Fotók: Premi Air Simulation | © AIRportal.hu

Fotók: Premi Air Simulation

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!