Tavalyi győzelme után idén ismét elismerésben részesítette a World Travel Awards a brüsszeli repülőtéren működő The Loft várót, amelynek nevét és stílusát a Lexus autómárka ihlette.

A World Travel Awards (WTA) 1993 óta évről évre díjazza a világ összes régiójában és az idegenforgalom valamennyi szegmensében a szolgáltatásokat. A WTA, amely számos egyéb kategória mellett a repülőtéri utasvárókat is minősíti, mára a szakma legnagyobb presztízsű elismerésévé vált, mert a szervezett szakértői mellett az utazóközönség véleménye is érvényesül a döntésben.

A szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint idén a Brussels Airlines és a Lexus által 2018 óta, közösen üzemeltetett The Loft lett Európa legkiválóbb utasvárója.

A várót különleges koncepció szerint hozták létre, ötvözve a tradicionális belga és japán vendéglátás, kultúra és művészetek értékeit.

A 2400 négyzetméteres terület 500 vendég számára biztosít ülőhelyet, a legváltozatosabb formában keltve életre a japán omotenasi (odaadó vendéglátás) szellemiségét. A komfortot, technológiát és dizájnt ötvöző The Loft a kikapcsolódásra, munkára és étkezésre egyaránt jól elkülönülő, funkciójában és hangulatában harmonizáló tereket kínál.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A felfrissülésről zuhanykabinok, csillagos égboltot imitáló mennyezettel ellátott alvófülkék és a Lexus LS shiatsu masszázsfoteljei gondoskodnak; az érzékszervek szórakoztatására a Lexus high-end audiorendszereit tervező Mark Levinson zeneszobája és a Neuhaus csokoládébárja szolgál, emellett természetesen a legkiválóbb belga sörök sem hiányozhatnak a csapról.

A The Loft teljes mértékben mentes a műanyag palackoktól, így hozzájárulva a fenntarthatósághoz, a látogatók pedig a Lexus mecénási tevékenysége jóvoltából a modern képző- és iparművészet legkiválóbb alkotásaival is megismerkedhetnek, amíg járatuk indulására várnak.