A magyar utasok már naponta repülhetnek Új-Zélandra (Auckland) és Ausztráliába (Sydney, Brisbane) a tajpeji China Airlines járataival – tájékoztatta közleményében az AIRportal.hu-t a China Airlines magyarországi képviselete.

Magyar állampolgárok turistaként vizum nélkül megszakíthatják útjukat Tajpejben az oda vagy visszautazás alkalmával. Magyarországról induló utasok frankfurti vagy amszterdami átszállással juthatnak Tajpejbe, majd onnan tovább az új-zélandi vagy ausztráliai célállomásra. Bécsi indulás esetén közvetlenül érhetik el Tajpejt, így egyetlen átszállással juthatnak el a térségbe, a magyar piacon jelenleg legkedvezőbb, 275.000Ft-os áron. Lehetőség van egyszerre Új-Zéland és Ausztrális meglátogatására is, mindössze 350.000Ft-ért.

Tajpej Sydney és Auckland között a légitársaság Airbus A330-300-as géptipusokkal repül, 30 business és 277 turista üléssel.

A China Airlines járatai az ausztrál és új-zélandi desztinációkon túl négy kontinens 29 országának 109 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb. Kína 27 városába repül, köztük Hong Kongba, Macaoba. Délkelet-Ázsiában Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Mianmarba, Kambodzsába repül, valamint Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Guam, Koror, és Hawaii is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

Taiwanba, Kínába, Vietnámba, Japánba, Indonéziába és Fülöp-szigetekre hazautazó állampolgárok a megengedett 20 kilón túl további 10 kiló poggyászt vihetnek ingyenesen magukkal.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A China Airlines Airbus A330-300 típusú repülőgépe Bécsben (Fotó: Samu Ádám – Airliners.net.)

Amennyiben a China Airlines nem tud azonnali csatlakozási lehetőséget biztosítani a továbbutazáshoz, a legtöbb esetben ingyenes transzferszállás vehető igénybe Tajpejben, a Tajpeji Taoyuan Novotel Hotelben.

Amennyiben hosszú a várakozási idő Tajpejben, a légitársaság napi kétszer ingyenes városnézést kínál az utasoknak.

A China Airlines előnyei:
•Egy éves érvényességű repülőjegyek
•Egyszeri ingyenes dátumváltoztatás a hazaúton
•+10kg illetve +20 kg ingyenes súlykeret több országba is, hazautazó állampolgárok részére
•modern géppark
•vonzó törzsutas program

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!