Münchenből Santa Clara városába is indít közvetlen járatokat a Condor és ezzel már négy desztinációt repül Kubában: Havanna, Varadero és Holguin mellett – tájékoztatta az AIRportal.hu-t az Aviareps Kft., mint a légitársaság magyarországi képviselője.

A magyar piacon a Bécs-Varadero közvetlen járat a legkeresettebb, de a budapesti indulásoknak is remek csatlakozást biztosítanak a Lufthansa ráhordó járatok. A Dominikai Köztársaság is nagy népszerűségnek örvend, elsősorban Punta Cana ahová szintén non-stop járattal repíti utasait Bécsből a Condor. Természetesen minden esetben, így itt is elérhetők a budapesti indulások, sőt Punta Cana mellet Puerto Plata és a főváros Santo Domingo is.

Új járat továbbá Münchenből Montego Bay, mely Jamaica legismertebb üdülőhelye, valamint a mexikói Cancun, Mauritius, Goa Indiában, és a kenyai tengerparti város Mombasa is.

Mint már korábban hírűl adtuk, a Condor légitársaság folyamatosan modernizálja hosszútávú flottáját, ennek keretében a gépek belseje teljesen megújul, beleértve a business, a prémium economy és az economy osztályt is a 2014-es nyári főszezonig. Tehát nemcsak új járataival, hanem még kényelmesebb utazással vár mindenkit a Condor, mely a világ legszebb nyaralóhelyeire közlekedik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!