A FedEx Express, a világ legnagyobb expressz szállítója, a FedEx Corp. (NYSE, FDX) leányvállalata a cég történetének legforgalmasabb napjára készül Európában, a Közel-Keleten, az indiai szubkontinensen és Afrikában (EMEA régió).

A FedEx várakozásai szerint a legtöbb csomagot december 16-án szállítják ki ezen a területen. A vállalat világszerte több mint 290 millió küldemény továbbítására számít az adventi időszakban.

Ez 8,8 százalékos növekedést jelent az előző évek karácsonyi időszakaihoz képest. Az eMarketer előrejelzései szerint idén az online vásárlások 20,1 százalékos növekedésére lehet számítani, ami éves szinten 1.500 milliárd dolláros forgalomnak felel meg.

„Ügyfeleink ünnepi készülődését azzal segítjük, hogy mind expressz mind pedig gazdaságosabb szállítási megoldásainkkal rendelkezésükre állunk” – mondta David Binks, a FedEx Express EMEA elnöke. „Dolgozóink elkötelezettek aziránt, hogy az ünnepi szállítás időszaka alatt is ugyanazt a kivételes szolgáltatást biztosítsák ügyfeleink számára, amelyet az év bármely más napján megszokhattak.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!