Jelentősen megugrottak a foglalások az osztrák légitársaságnál, ezért még több járatot állít a menetrendbe, a 2019-eshez képest 20 százalékkal növeli a felkínált kapacitást.

Az Austrian Airlines lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta, miután az unióban lazítottak az utazási szabályokon, a légitársaságnál „az űrbe szökött” a foglalások száma, elsősorban a mediterrán térségbe, illetve a húsvéti időszakra a Maldív-szigetekre és Cancúnba foglalnak a legtöbben.

Fotó: AIRportal.hu

A thaiföldi beutazás is egyszerűbbé vált, ezért a bangkoki útvonal is egyre népszerűbb.

A nyári csúcsidőszakban Európán belül elsősorban a Baleár-szigetek és Ciprus nagyon népszerű az Austriannél, több ezer foglalást regisztráltak ezekre a célállomásokra pár nap alatt, de a nagyobb városokba is egyre többen akarnak utazni.

A légitársaság nyáron 110 célállomásra közlekedik, a felkínált kapacitás 20 százalékkal meghaladja majd a járvány előtti azonos időszak szintjét, az Austrian Airlines minden egyes repülőgépét forgalomba állítja majd, nem marad tehát letárolt példány.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A hosszútávú járatok esetében is érzékelhető az igényszint emelkedése, újra üzemel a Los Angeles-i összeköttetés, az Egyesült Államokba heti 33 alkalommal repül az osztrák vállalat májustól.