A Wizz Air elnyerte a lengyel Business Traveller magazin “Legjobb diszkont légitársaság” díját. A díjat a magazin olvasóinak szavazatai alapján ítélik oda, ők választották meg a Wizz Airt 2013 „Legjobb diszkont légitársaságának”, ezzel elismerve a légitársaság erőfeszítéseit, hogy mindig a legjobb minőségű szolgáltatást és alacsony viteldíjakat kínáljon – áll a diszkont légitársaság közleményében.

A Wizz Air már majdnem tíz éve dolgozik azért, hogy még kényelmesebbé tegye a szabadidős és üzleti utazók utazását egyaránt.

„Nagyon köszönjük a Business Traveller olvasóinak, hogy a Wizz Airt választották 2013 legjobb diszkont légitársaságának” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Ez a díj és a számok is azt bizonyítják, hogy a lengyel utasok elismerik munkánkat, hiszen az évek során több mint 30 millió lengyel utas választotta a Wizz Airt – majdnem annyian, mint az ország teljes lakossága. Idén számos új útvonallal bővült a lengyelországi útvonalhálózatunk is. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kiváló minőségű szolgáltatást biztosítsunk minden utasunk számára. Lengyelország szeret minket, hiszen az olvasók minket választottak a legjobb diszkont légitársaságnak, és mi is szeretjük Lengyelországot” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!