Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

Tekintettel arra, hogy a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. vezetése olyan hivatalos, kötelező érvényű információt adott ki, hogy a budapesti indulásokat a továbbiakban határozatlan ideig nem képes garantálni, a Malév a Budapestről induló járatainak törléséről döntött. Ennek értelmében a mai napon határozatlan időre valamennyi Budapestről induló járatát törölte a légitársaság egészen addig, amíg ellenkező értelmű hivatalos információt a repülőtér üzemeltetőjétől nem kap.

Az érintett utasaink jegyét a Malév térítésmentesen átírja egy későbbi Malév vagy oneworld légitársaság által üzemeltetett járatra, a járatok újraindítását követően.

A kialakult sztrájkhelyzet miatt utasaink megértését, türelmét kérjük és köszönjük!

További információt a Malév Call Center-től, a 06-40-212121-es számon kapnak, illetve a légitársaság http://www.malev.hu honlapján olvashatnak

A Malév valamennyi szolgálatának munkavállalója készen áll arra, hogy a tőlük megszokott pontossággal és színvonalon jegykezelje és elszállítsa az utasokat. A reggeli órákban a légitársaság még menetrend szerint tudott üzemelni, így 13 budapesti induló és 6 érkező járata pontosan üzemelt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!