A legszebb és legnagyobb business várót biztosítja utasainak a Malév a 2011. március 27-én megnyíló SkyCourt-ben , vagyis az Égi Udvar nevet viselő új terminálépületben, mely a Budapest Airport Zrt. nagyszabású repülőtér-fejlesztési projektjének keretében valósult meg. A váró már elkészült, melyet a nemzeti légitársaság március 21-én mutat be partnereinek.

A Malév több mint 250 m²-en a jelenlegieknél modernebb, tágasabb várót alakított ki, melynek harmonikus és elegáns berendezésére is nagy figyelmet fordított. A beruházásnak köszönhetően a légitársaság, valamint a oneworld légiszövetség törzsutasai a repülőtér legkényelmesebb és legjobban felszerelt váróját használhatják majd.

A galéria szinten elhelyezkedő váróban egyszerre akár 75 utas is kényelmesen várakozhat járatának indulására, s közben élvezheti annak magas szintű szolgáltatásait. A légitársaság hideg és meleg üdítőitalok, borok és rövid italok, édes és sós sütemények széles választékát kínálja, továbbá számítógép-, fax- és fénymásoló-gép használatot, internet hozzáférést, mobiltelefon töltőt biztosít, valamint számos hazai és nemzetközi sajtóterméket tesz elérhetővé business utasai számára az új váróban.

A váró szolgáltatásait a Malév üzleti utasai, valamint a légitársaság és a oneworld légiszövetség kiemelt tagsági szinttel rendelkező törzsutasai vehetik igénybe. A Malév Duna Club platina és arany kártyával rendelkező törzsutasai, valamint a oneworld taglégitársaságok smaragd és zafír fokozatú hűséges utasai, a légi szövetség bármelyik járatával utazva, akár további egy fő meghívásával látogathatnak be az új exkluzív váróba. (A Duna Club Silver kártyával a mindenkor érvényes törzsutas szabályzat ad útmutatást a váró használatáról.)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!