Bemutatták a Frontier legújabb festését, mely néhány részletében hasonlít a cég indulásakor használatos dizájnjára, ám a későbbi időszakok motívumai is felfedezhetőek rajta.

Az eredetileg Saul Bass által tervezett F-betű például már 1978. április 30-án is a Frontier légitársaság repülőgépein díszelgett.

A manapság egyre nagyobb divatnak számító régi festésminták mellett a cég vezetői egy olyan betűtípust terveztetettek meg mely barátságos, ugyanakkor magabiztosságot sugároz, valamint modern, de mégis egy régi, megbízható „ismerősként” tekint rá majd az utazóközönség.

A gépekre fel fog kerülni egy teljesen új szín is, mégpedig az égszínkék, mely a „Frontier zölddel” együtt tökéletesen fogja képviselni a földet és a levegőt, ahol a társaság gépei nap mint nap szolgálatot teljesítenek.

Bizonyára annak is sokan örülnek, hogy a vállalat a már megszokott módon továbbra is minden repülőgépének függőleges vezérsíkján egy-egy állat képét helyezi el, és az utasszállítókat is azokról nevezi el, mely így még közvetlenebb hangulatot teremthet majd az utasok és a cég között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Frontier hivatalos grafikája az új arculatról. (Grafika: Frontier) | © AIRportal.hu

A Frontier hivatalos grafikája az új arculatról. (Grafika: Frontier)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!