A Tensi Aviation Kft. lett az Air Malta magyarországi megbízott képviselője. A többek közt a SAS – Scandinavian Airlines, az ír Aer Lingus és a Singapore Airlines itthoni képviseletét is ellátó cég 2015. január 1-jétől vette át a máltai légitársaság képviseletét.

Kapcsolódó cikk, előzmény Bezárja budapesti irodáját a Globair

Air Malta Airbus A320-as felszállás közben Ferihegyen. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Air Malta Airbus A320-as felszállás közben Ferihegyen.
(Fotó: AIRportal.hu)

A Tensi Aviation közleménye szerint az Air Malta 2015. március 30-tól a nyári szezonban ismét elindítja menetrendszerinti járatait Budapest és Málta útvonalon hetente két alkalommal. Az Airbus A320-as repülőgéptípussal üzemelő járatok hétfőn és pénteken közlekednek majd.

Málta egyre nagyobb népszerűségnek örvend a magyar utazók körében a sziget sokszínűségének köszönhetően. Legyen szó tengerparti nyaralásról, történelmi barangolásról, vagy akár nyelvtanulásról, Málta tökéletes célállomás, ahová Budapestről 2 óra alatt el lehet jutni.

Az ország hangulatát már az Air Malta fedélzetén érzékelheti az utazó. Mi szól még a nemzeti légitársaság mellett? Nincsenek rejtett költségek! Mind a csoportos, mind az egyéni díjtételek tartalmazzák a csomagdíjat és a fedélzeti ellátást.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A vezérképviseleten belül az értékesítési feladatokat Kedves Marianna látja el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!