A Transavia.com légitársaság is csatlakozott a Flying Blue törzsutas programhoz, így a tagok már mérföldekkel is megvásárolhatják jegyüket a transavia.com járataira, hollandiai indulással. Transavia.com utaknál azonban mérföldeket még nem lehet gyűjteni.

A Transavia.com hálózata nem kevesebb, mint 79 útvonalat kínál Hollandiából. A Flying Blue mérföldeket az Amszterdamból, Eindhovenből, Groningenből és Rotterdamból induló járatokon használhatják fel a tagok.

Az Air France és KLM légitársaságok törzsutas programjainak egyesüléséből jött létre az egyedülálló, díjmentes Flying Blue törzsutas program, amely Európa legnagyobb, 19 millió tagot számláló légitársasági törzsutas programja.

Az Air France és a KLM hálózatán belül a Flying Blue tagok naponta több mint 18 000 járat, 900 desztináció és 100 partner ajánlatai közül választhatnak, gyűjthetik a mérföldeket. A Flying Blue tagságnak számos előnye van, mint például: az utazások során összegyűjtött mérföldeket jegyekre is lehet váltani, illetve a mérföldekkel fizetni is lehet, soron kívüli beszállás, lounge használat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!