A Skytrax brit légiközlekedési elemző cég minden évben díjazza az iparág legjobbjait. Az Air France 2015-ben „A világ legtöbbet fejlődő légitársasága” lett, és immár két egymást követő évben nyert díjat a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren található La Premiére lounge étterem kínálata is.

Alexandre de Juniac, az Air France-KLM elnök-vezérigazgatója a díjátadón elmondta: „Ezek a díjak tovább serkentik bennünk a vágyat, hogy újabb és újabb minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal lepjük meg ügyfeleinket. Az ehhez hasonló alkalmakkor megtérülnek a törekvéseink. Ez egy komoly ösztönzést jelent minden alkalmazottunk számára is, hogy tovább törekedjenek célunk elérésére: azaz, hogy a legjobbak közt legyünk a világon!”

Az Air France elkötelezte magát termékei és szolgáltatásai fejlesztése iránt, ennek eredménye, hogy idén „A világ legtöbbet fejlődő légitársasága” lett. A vállalat több mint 550 millió fordított arra, hogy kivételes utazási élményt nyújthasson ügyfeleinek, mind a repülőtéren, mind a repülőgépek fedélzetén. 44 darab, hosszú távú utakra használt Boeing 777-est szerelnek fel fokozatosan jelenleg is a legújabb kabinokkal, melyek optimális kényelmet nyújtanak. Továbbá, az európai középtávú hálózaton használt gépek közül 24 darab Airbus A319 és 25 darab Airbus A320 kap új bőr üléshuzatokat. A fejlesztések eredménye továbbá a jó minőségű repülőtéri szolgáltatás, a gourmet étel választék és az üzleti utak rugalmasabb kínálata is. Az Air France célja, hogy a termékek és szolgáltatások minőségét illetően az élvonalba tartozzon, illetve az ügyfeleihez való gondoskodó hozzáállásával megkülönböztesse magát versenytársaitól.

Boeing 777-es kabinfelújítás videó

Forrás: Air France YouTube Csatorna

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Charles de Gaulle repülőtér La Premiére várója második egymást követő évben nyert díjat első osztályú ételkínálatával. A lounge szolgáltatásainak minősége ma már az egész világon pozitív példát jelent, francia konyhája pedig szintén világszínvonalú. Az étterem kínálata széleskörű, ráadásul a fogásokat Alain Ducasse neve fémjelzi, a borválaszték pedig az Air France borospincéjének legjobbjaiból áll. Egy bár is a látogatók rendelkezésére áll, ahol számtalan finom koktél szerepel az itallapon.

A brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég után elnevezett Skytrax díjakat a World Line Awards rendezvényen osztják ki minden évben – ezek az elismerések valódi referenciát jelentenek a légi közlekedési iparban. Az Air France által elnyert két díjat egy elégedettségi felmérés eredményezte, melyet 19 millió ember töltött ki az interneten.

Az Air France szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!