Munkába állnak a Wizz Air új magyar márkanagykövetei. A Wizz Nagykövet programját azért hozta létre a légitársaság, hogy kifejezze megbecsülését a kiváló, utas központú szolgáltatást biztosító légiutas-kísérői iránt. Összesen 55 ezer szavazat döntötte el, hogy a légiutas-kísérők közül kik legyenek a Wizz Air nagykövetei, akik a légitársaság kiváló szolgáltatásait és a résztvevő országok vendégszeretetét képviselik világszerte. A Wizz Air közleménye.

A hat magyar döntős közül az egri Rácz Adrienn (25) (képünkön jobbra) és a siklósi Spengler Petra (31) lettek a győztesek. A Wizz Air alacsony árai 34 országgal kötik össze Magyarországot, Rácz Adrienn és Spengler Petra ezekben az országokban fogja képviselni a Wizz Airt és Magyarország vendégszeretetét. Amellett, hogy ellátják megszokott feladataikat légiutas-kísérőként, a Wizz Nagykövetek a médiával, iskolákkal és más szervezetekkel is együtt fognak dolgozni, hogy bemutassák munkájukat a szélesebb közönségnek.

„Büszke vagyok, hogy Wizz Nagykövetként képviselhetem a munkámat és az országom vendégszeretetét” – mondta Spengler Petra. – „Imádom a munkámat, és szeretném átadni ezt a szenvedélyt mindenkinek, aki valaha elgondolkozott rajta, hogy a légiközlekedés izgalmas területén dolgozzon. Szeretném, hogy az emberek többet tudjanak a mindennapi életünkről.”

„Még mindig nem hiszem el, hogy az utasaink megválasztottak a Wizz Air magyarországi nagykövetének” – mondta Rácz Adrienn. – „Mindig az a célom, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, és nagyon büszke vagyok, hogy olyan társaságnál dolgozhatok, amely programokkal népszerűsíti a hivatásom. Mindenkinek köszönöm, aki szavazott rám, és remélem, hogy hamarosan találkozunk majd a Wizz Air valamelyik járatán.”

Spengler Petra, a Wizz Air egyik korábbi sajtótájékoztatóján. (Fotók: KristofCs / AIRportal.hu)

„A Wizz Nagykövet program egy nagyszerű kezdeményezés, amiben részt venni sokkal többet jelent, mint egyszerűen márkanagykövetnek lenni” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere. – „A Wizz Air légiutas-kísérői szenvedélyesen szeretik a munkájukat, törődnek az utasainkkal, akiknek biztonsága elsődleges számukra. A Wizz Nagykövetek képviselik a Wizz Air márkát és a számunkra fontos értékeket a helyi közösségükben és jótékonysági rendezvényeken, valamint bemutatják izgalmas pályájukat a médiában. A győztesek lelkesek és elhivatottak, ők a legjobbak a legjobbak közül, hiszen a legszigorúbb zsűri választotta ki őket: utasaink és a Wizz Air Facebook oldalának rajongói. A szavazási egy hónapig tartott, mindenkinek két szavazata volt naponta, amit leadhatott kedvenceire. A Wizz Nagyköveteink kiváló szakemberek, akik elhivatottan végzik munkájukat. Erről bárki személyesen is meggyőződhet, aki lefoglalja olcsó repülőjegyét kedvenc városába a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!