A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma elindította legelső „Duplázz kedvezményt” akcióját, amellyel a Wizz Discount Club tagok megduplázhatják a 10 eurós kedvezményüket. A Wizz Discount Club nemrég indult azzal a céllal, hogy kedvezményeket biztosítson a hűséges utasoknak, akik csoportban utaznak, vagy évente több jegyet vásárolnak – írja közleményében a légitársaság.

A Wizz Discount Club az egy éves tagság alatt minden tagnak és legfeljebb kilenc barátjuknak vagy családtagjuknak garantált kedvezményt biztosít minden Wizz Air járatra*. A Wizz Air egy napra megduplázza a garantált kedvezmény értékét, így minden 29,99 euró feletti jegyre 20 euró kedvezményt biztosít.

A Wizz Air piacvezető szolgáltatásokkal biztosítja utasai kényelmét, mint például a megnövelt lábtér, az első sorban fenntartott ülőhely, rugalmas időpontfoglalás és kombinált csomagárak, mindezt azért, hogy a stílusos utazást megfizethetővé tegye. A légitársaság ma elindítja „Duplázz kedvezményt” akcióját, éppen időben ahhoz, hogy a karácsonykor utazók lecsapjanak a legalacsonyabb árakra. Wizz Dicount Club tagság egy évig érvényes egyszeri, 29,99 eurós díj ellenében, és a wizzair.com oldalon történő foglalás közben igényelhető.

„2004-es megalakulása óta a Wizz Airt több mint 50 millió utas választotta. Úgy véljük, az utasok nagyon alacsony áraink és innovatív, utasbarát szolgáltatásaink miatt választanak minket. A mai egynapos akció, amelyben dupla kedvezményt biztosítunk minden Wizz Discount Club tag számára, egy újabb innováció, amellyel kifejezzük hálánkat hűséges utasainknak. Most karácsonykor senki nem lesz távol a szeretteitől, mert a dupla kedvezmény mellett már nincs mentség, ha valaki nem foglal le egy olcsó jegyet valamelyik járatra a wizzair.com oldalon!”

* Minden Wizz Air járatra, amelyre a jegy ára meghaladja a 29,99 eurót, kivéve a Wizz Air Ukrajna járatait.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!