November 28-ától határozatlan időre felfüggeszti Budapest és az egyiptomi Hurghada közötti járatát a Wizz Air – közölte a diszkont légitársaság.

A Wizz Air egyik A320-as gépe. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Wizz Air egyik A320-as gépe. (Fotó: AIRportal.hu)

A tájékoztatás szerint a légitársaság a működési környezet felülvizsgálatát követően döntött a járatok ideiglenes megszüntetése mellett.

A részletekről az utasok a Wizz Air ügyfélszolgálatánál érdeklődhetnek.

A légitársaság menetrendje idén május 16-án bővült a Budapest – Hurghada közötti járattal, amelyet heti egy alkalommal indítottak.

A diszkont légitársaság foglalási rendszerében már nem lehet új foglalást kezdeményezni az érintett járatokra.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A döntésre azt követően került sor, hogy az Orosz Biztonsági Szolgálat kedden bejelentette: terrortámadás miatt zuhant le október 31-én a Kogalymaviaja orosz légitársaság Sharm-el-Sheikh-ből indult járata.

Az elmúlt hetekben a Metrojet légitársaság repülőgépének katasztrófájáról nyilvánosságra került információk ismeretében a légitársaság döntése teljesen racionális és várható volt.

A működési környezet felülvizsgálatát követően a Wizz Air november 28-tól határozatlan időre felfüggeszti a Budapest-Hurghada közötti járatát. Utasainkat értesítjük a döntésről, és bár az utasok igényei különbözőek lehetnek, több lehetőség is nyitva áll előttük. Készséggel szolgálunk részletekkel minden érdeklődő utasnak. Vállalati előírásaink alapján úgy a saját szolgáltatási standardjainknak, mint a vonatkozó törvényeknek és szabályozásoknak is megfelelünk. Sajnáljuk, hogy ezt a döntést kellett meghoznunk, és elnézést kérünk minden érintett utasunktól.

– írja lapunkhoz eljuttatott állásfoglalásában a Wizz Air.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!