A Wizz Air ma bejelentette, hogy egy új repülőgéppel bővíti macedóniai bázisát. Az új Airbus A320 repülőgép 2014. április 16-án fog megérkezni Szkopjéba. Az új géppel a Wizz Air flottaberuházása a macedóniai bázison 160 millió dollárra nő.

Az új repülőgép 13 Szkopjéból induló útvonalon fog szolgálatot teljesíteni, ezzel 2014-re több mint 680 ezerre bővül az ülőhely kapacitás.

Ez is bizonyítja, hogy az alacsony viteldíjak segítik a turizmust, hozzájárulnak a munkahelyteremtéshez és fellendítik a külföldi piacok közti üzleti kapcsolatokat, mert az utasok élni akarnak az alacsony költségű légi utazás lehetőségeivel.

A Wizz Air növeli a járatsűrűsséget a már meglévő útvonalain Szkopjéból Bázel Mulhouse-ra, Dortmundba, Eindhovenbe, Göteborgba, Malmőbe és München Memmingenre.

A Wizz Air új útvonalai Skopje-ból

Brüsszel Charleroi Április 16-tól
Frankfurt Hahn Április 19-től
Párizs Beauvais Április 18-tól

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air megemelt járatsűrűséggel közlekedő járatai Skopje-ból

Bázel Mulhouse 3 helyett 5
Dortmund 2 helyett 3
Eindhoven 2 helyett 3
Göteburg 2 helyett 4
Malmö 5 helyett 7
München Memmingen 2 helyett 3

Továbbá a légitársaság bejelentette, hogy három új útvonalat indít a Brüsszel Charleroi, Frankfurt Hahn és Paris Beauvais repülőterekre, amelyek 2014. április 16-tól hetente kétszer közlekednek majd. Jegyek már kaphatók az új szkopjei útvonalakra hihetetlenül alacsony 1,199 dénáros áron, a wizzair.com oldalon.

“A Wizz Air alacsony áraival 36 országban támogatja a légiközlekedés bővülését, jól látható, hogy a macedón utasok épp úgy lelkesednek alacsony viteldíjaink iránt, mint a Wizz Air több millió utasa Európa szerte és azon túl” – mondta John Stephenson, a Wizz Air ügyvezető alelnöke.

„Továbbra is elkötelezettek vagyunk a macedóniai piac és az olcsó légiközlekedés infrastruktúrájának fejlesztése mellett. Örömmel jelentem be, hogy válaszul a Wizz Air alacsony viteldíjai iránti nagy keresletre új repülőgép érkezik a szkopjei bázisra. A flotta második gépével a Wizz Air teljes szkopjei flottaberuházása 160 millió dollárra nő. A bővítés segíti majd a munkahelyteremtést, az új alacsony viteldíjú útvonalak pedig új lehetőségeket nyitnak meg az utasok előtt” –tette hozzá John Stephenson.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!