Nem csak Budapestről, de Budapestre is indít szurkolói járatokat a Wizz Air a 2021-es foci-EB ideje alatt, Portugáliából és Franciaországból.

Jövő év június 15-én Portugáliával játszik a magyar válogatott Budapesten, ezért a fapados légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint ezen a napon 9.25-kor Portóból, 9.30-kor pedig Lisszabonból indít járatot Ferihegyre a Wizz Air, visszafelé viszont már csak Lisszabonba lehet eljutni másnap 18 órakor.

Június 19-én a francia és a magyar csapat mérkőzik, Nizzából 9-kor, Párizs-Orly-ról pedig 9.05-kor indulnak a rendkívüli járatok, a szurkolók másnap este 9-kor repülhetnek haza Budapestről.

Fotó: AIRportal.hu

Szintén a magyar fővárosban tartják június 23-án a Franciaország-Portugália meccset, a Wizz június 22-én Nizzából, 23-án Párizsból, Lisszabonból és Portóból is repül majd Ferihegyre. A szurkolók 24-én reggel indulhatnak haza.

A magyar kötődésű fapados légitársaság korábban jelezte: Budapestről és Debrecenből szintén a foci-EB miatt indít szurkolói járatokat Münchenbe június 23-án.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!