A Wizz Air ma bejelentette, hogy további 14 járatot indít a Budapest-Kijev útvonalon februárban és márciusban. A foglalások száma megugrott ezen az útvonalon mióta az Aerosvit törölte több, a Kijev Boriszpili reptérre közlekedő járatát, ami arra kényszerítette az utasokat, hogy más alternatívákat keressenek utazásukhoz. A Wizz Air hetente három járatot üzemeltet Budapestről, amelyek a sokkal kényelmesebb kijevi városi repülőtérre érkeznek.

Az új időpontokra mától lehet jegyet foglalni a wizzair.com oldalon. Az új járatok további 2500 utas számára teszik lehetővé, hogy február és március során Kijevbe utazzanak. Március 14-től napi rendszerességgel repülnek majd a Wizz Air gépei a Budapest-Kijev útvonalon. Miután az Aerosvit több járatát törölte, a Wizz Air azonnal speciálisan alacsony árú jegyeket kínált fel az érintett utasoknak, hogy segítséget nyújtson utazásukhoz. A Wizz Air továbbra is elkötelezett amellett, hogy alacsony áron biztosítson zavartalan, megbízható légiközlekedést a magyar és ukrán utasoknak.


„A Wizz Air sajnálja, hogy az Aerosvit járattörlések kellemetlenséget okoztak az utasoknak – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air kommunikációs vezetője. „Ugyanakkor nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, nagyon sok Aerosvit utas érdeklődik a Wizz Air alacsony árai iránt. Hogy kielégítsük a hirtelen megugrott keresletet, február 10. és március 14. között újabb heti rendszerességgel közlekedő járatokat indítunk. Március 14-től az utasok a hét bármely napján a Wizz Air nagyon alacsony árain repülhetnek Budapestről Kijevbe. A Wizz Air arra törekszik, hogy mindig zavartalan, megbízható légiközlekedést biztosítson, ezzel kiérdemelje utasai bizalmát.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!