Újabb gondokkal küzd a Sólyom Hungarian Airways Kft.: adóvégrehajtást indított ellenük a NAV. Vágó József ügyvezető azonban ígéri: a probléma csak átmeneti, a NAV-tartozást, ahogy a fizetéseket is, rövid időn belül kifizetikírja cikkében a NOL.hu.

A lap a NAV-adóvégrehajtás alatt álló vállalatok adatbázisában bukkant a Sólyom Hungarian Airways nevére. A lista alapján azt ugyen nem lehet tudni, hogy pontosan milyen közteherrel és mennyivel tartozik a cég, de ennek ismeretében aligha csodálkozhatunk azon, hogy nem tudták elutalni a fizetéseket- teszi hozzá cikkében a NOL.

„A munkabérek után esedékes járulékokkal tartozunk a NAV-nak, azonban hamarosan megoldódik ez a kérdés. Az a cég, amely munkabért nem tud fizetni, aligha képes rendezni a közterheket” – mondta megkeresésünkre Vágó József igazgató, hangsúlyozva: „reményei szerint napokon belül megoldódik a kérdés, kifizetik a járulékokat és béreket is.”

A Népszabadság Sólyom-dolgozóktól úgy tudja: házipénztárból már kaptak ötvenezer forint előleget a bérekhez. További részletek a NOL cikkében.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!