A Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft (LKK) és a Budapest Airport Zrt. 2014. június 20-21-22- én a Múzeumok Éjszakájához kapcsolódva, de a különleges programokat egész hétvégére kibővítve várja a kedves látogatókat a Ferihegyi Repülőmúzeumban. A megújuló múzeum AEROPARK néven működik mostantól.

Az LKK 2014 májusában vette át a repülőtéri múzeum üzemeltetését. A Budapest Airport és a nonprofit szervezet közös célja, hogy a páratlan jelentőségű kiállítóhely a szűk időkeret ellenére a Múzeumok Éjszakájára már látható és érzékelhető fejlődést és megújulást mutasson.

A programok keretében egész hétvégén lesz éjszakai és nappali pilótafülke bemutató, tűzoltósági bemutató és restaurált historikus, valamint modern földi kiszolgálóeszközök is láthatóak lesznek.

Péntek 17.00 órától a vasárnapi zárásig a látogatók díjtalanul vehetik igénybe repülőgép-szimulátorunkat. Szombat-vasárnap büfé is várja a vendégeket, továbbá a korábbi mobil illemhelyiségeket valódi mosdók váltják fel.

Az AEROPARK ezen a hétvégén pénteken 09.00-tól 21.00-ig, szombaton 09.00-től 02.00-ig, vasárnap pedig 09.00-től 21.00-ig tart nyitva.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A múzeumok Éjszakája keretében érvényes karszalagok szombaton 18.00 és 02.00 óra között használhatók fel. Karszalag a helyszínen is váltható.

A mozgáskorlátozottak számára szombat 14:00-20:00 és vasárnap 12:00-18:00 között az AMS Airport Medical Service ambulifttel biztosítja a feljutást a repülőgépek fedélzetére.

A parkolás a Múzeumok Éjszakájára érkező vendégeknek a repülőmúzeum melletti Holiday parkolóban 500 Ft-ért, a hétvége további részében az AEROPARK területén ingyenesen lesz lehetséges.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!