Ajánlja fel személyi jövedelemadója 1%-át az Aeroparkban kiállított Tupoljev és Iljusin repülőgépek pilótafülkéinek felújítására.

 | © AIRportal.hu

A Légiközlekedési Kulturális Központ (LKK) nonprofit szervezet a Közlekedési Múzeummal közösen célul tűzte ki, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B terminálja melletti Aeroparkban megtekinthető Il-18, Tu-134 és Tu-154 repülőgépek pilótafülkéit felújítja.

Vitézy Dávid, a Közlekedési Múzeum főigazgatója és Somogyi-Tóth Gábor, az LKK ügyvezetője megállapodtak abban, hogy a sokak által várt értékmentő folyamat keretében a pilótafülkék szőnyegezését, kárpitozását, a lemezes és szigetelési hibák javítását, festését célszerű elsőként megvalósítani.

A Közlekedési Múzeum – a fenti repülőgépek tulajdonosa – az LKK számára szakmuzeológusi támogatást nyújt.

Ezzel párhuzamosan az LKK belépett az SZJA 1% kedvezményezetti körbe. A felajánlásokból befolyó összeget elkülönítve, kifejezetten a fenti feladatok megvalósítására fordítja a nonprofit szervezet.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A támogatók nevét külön kérésre fedélzeti emléktáblán jelenítjük meg, ehhez egy egyszerű igazoló dokumentum megküldése szükséges az info@lkk.hu címre.

A Közlekedési Múzeum és az LKK vezetése köszönettel várja a felajánlásokat!

Légiközlekedési Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft
1185 Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
Adószám: 22910653-2-43

Ha az adója 1%-át a pilótafülkék felújítására kívánja adományozni, a rendelkező nyilatkozaton az LKK adószámát tüntesse fel:
A kedvezményezett adószáma: 22910653-2-43

 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

Fotók: LKK

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!